IZLOŽBA COVID 19

Na natječaju Covid 19 prijavilo se 152 autora iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije,  Makedonije i Švedske  s 233 prijave u četiri kategorije.  Na natječaju, a i na izložbi imamo sudionike od pet godina – Teodor  Rogić  u kategoriji mladih autora,  do 93 godine – gospođa Slavka Pavić, legenda hrvatske fotografije,  u kategoriji umjetničkog koncepta.

U Fotoklubu Rijeka ponosni  smo na našu tradiciju bavljenja hobističkom fotografijom već više od  123 godine i ponosni smo jer još uvijek s puno energije i pozitivizma nastavljamo ideju dobre i aktualne fotografije naših prethodnika. Tako smo i ovim natječajem i izložbom bili „na licu mjesta“  i time smo ispunili osnovnu zadaću fotografije da bilježi i otima od zaborava sve važne događaje. A ova pošast od korone  itekako je važna jer nam je preko noći mijenjala  život. To ove fotografije svjedoče. Hvala svim autorima!

Izložba  je postavljena na mrežnim stranicama Kluba iako imao sjajnu Galeriju Principij, ali  nemamo budžet i zbog toga ni katalog nećemo raditi.  Umjesto toga svi će autori na svoje e-adrese dobiti  personalizirani certifikat /potvrdu/ o sudjelovanju na ovoj izložbi u PDF formatu.  Zahvalnice, certifikati, nagrade i pohvale bit će dizajnirane u duhu naših dosadašnjih pohvala i diploma s pečatom i potpisom.  Njihova grafička priprema bit će u mjerama  formata A4 i moći će se  ispisati na kućnom pisaču ili u fotokopirnici na tvrđem papiru kako je to uobičajeno za ovu vrstu dokumenata.

Natječaj  je osmislio, selektirao pristigle radove te odabrao najbolje za nagrade i pohvale predsjednik Fotokluba Rijeka Borislav Božić, prof.

U nastavku pogledajte sudionike, nagrađene i pohvaljene autore po kategorijama.Ovdje pogledaj izložbu:

MLADI SUDIONICI


Ovdje pogledaj kategoriju

OSTANDOMA


Ovdje pogledaj kategoriju

KORONAVIRUS 2020.


Ovdje pogledaj kategoriju

UMJETNIČKI KONCEPT


Komentari su zatvoreni.