VIKEND RADIONICE ZA MLADE U FOTOKLUBU RIJEKA

VIKEND RADIONICE ZA MLADE U FOTOKLUBU RIJEKA

Radionice počinju u subotu 8. veljače u 11. sati u Fotoklubu Rijeka, Pod voltun 4

Radionice su namijenjene učenicima osnovnih i srednjih škola te studentima, a vodi ih iskusni majstor fotografije, član Fotokluba Rijeka Želimir Černelić.

HOMMAGE STARIM MAJSTORIMA

Microsoft Word - Predavanja foto klub.doc

Sudionici radionice rekonstruirat će fotografije starih majstora. S današnjim fotografskim sredstvima trebat će se približit atmosferi i duhu starih fotografija. Polaznici radionice proučavati će karakter svjetla, optiku, fotomaterijal, filmovi fotopapir itd. Digitalnom tehnologijom simulira se stari analogni materijali. Svi sudionici bit će jedna kreativna grupa a ako polaznika bude više formirat će se nekoliko grupa. Razmjenjuje se iskustvo rada u grupi te vrednuje značaj kolektivnog kreativnog procesa. Polaznici će proći upoznavanje s karakteristikama studijske rasvjete te povijesni pregled fotografskih portreta.

KARNEVALSKI MAKE UP

Microsoft Word - Predavanja foto klub.doc

U ovu radionicu se mogu javiti mladi vizažisti, modeli na kojima će se raditi make up te fotografi koji uče i vježbaju snimanje reklamne-modne fotografije. Karneval je tu, prijavi se!

Radionice traju tri vikenda počevši od 8. veljače. Sudionici radionice plaćaju 50 kn po vikendu a za mlade članove Fotokluba Rijeka je besplatno.
Uplate se vrše na žiro račun Kluba: 2402006-1100135039, u rubriku svrha uplate treba upisati vikend radionica a u poziv na broj svoj OIB.
Uplatnicu treba donijeti sa sobom u subotu u 11 sati u Fotoklub Rijeku, Pod voltun 4.

Prijavnice možete preuzeti ovdje:

PRIJAVNICA – HOMMAGE STARIM MAJSTORIMA

PRIJAVNICA – KARNEVALSKI MAKE UP

Komentari su zatvoreni.