FOTO SI TEĆ

FOTOGRAFSKI NATJEČAJ ZA SNIMANJE FESTIVALA SPORTA I REKREACIJE

FOTO SI TEĆ__100.
HOMO SI TEĆ 26. I 27. travnja 2014.
FOTO SI TEĆ
Fotoklub Rijeka i Riječki sportski savez raspisuju Natječaj za najbolju fotografiju HOMO SI TEĆ 2013.
Dana 26. i 27. travnja 2014. god. (subota i nedjelja) odvijaju se tradicionalne manifestacije: 18. Homo si teć i 13. Riječki polumaraton u organizaciji Grada Rijeke, PGŽ-a, Novog lista, RSS-a, RI maratona, ZŠPGŽ-e, Adria events agencije.
U subotu, 26. travnja ispred Robne kuće RI i zgrade pošte bit će pokazni trening rekreativnih udruga i klubova.
Za autore koji snime najbolje fotografije bit će dodijeljene sljedeće nagrade:
• Prva nagrada u vrijednosti 800,00 kn
• Druga nagrada u vrijednosti 500,00 kn
• Treća nagrada u vrijednosti 300,00 kn
• Tri ravnopravne diplome
• Tri ravnopravne pohvale
Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi građani.
Svi autori moraju ispuniti i poslati prijavnicu.
Krajnji rok dostave fotografija je 30. travnja. Prosudbeno povjerenstvo će pregledati i odabrati fotografije za nagrade te ih prirediti za objavu do 5. svibnja. Fotografije će biti dostupne na www.photori.org i www.rss.hr od 5. svibnja.
Autori ispunjavanjem i slanjem prijavnice potvrđuje da će poslati autentične snimljene fotografije te preuzimaju odgovornost za sadržaj prijavljenih fotografija.

[contact-form-7 id=”1216″
title=”Prijavnica_trecifkr”]

Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.
Autorsko pravo: autor ispunjavanjem i slanjem prijavnice daje suglasnost organizatorima natječaja da bez naknade mogu objavljivati prijavljene fotografije uz jasan potpis autora, a u svrhu promocije ovog projekta.
Organizator će koristiti prijavljene fotografije za popularizaciju manifestacije HOMO SI TEĆ te poticanje i unapređivanje fotografskog stvaralaštva.
Svi oblici objave su nekomercijalne vrijednosti i jedina im je svrha promocija manifestacije, izložbe i autora. Moralna autorska prava, u smislu ispravnog potpisivanja autora u svim oblicima objave, bit će u potpunosti poštovana.
Prispjele fotografije pregledat će žiri sastavljen od predstavnika Fotokluba Rijeka, Riječkog sportskog saveza i fotoreportera Novog lista i odabrati najbolje za nagradu i za objavljivanje na www stranicama Fotokluba Rijeka i Riječkog sportskog saveza.
Poštovani autori, snimanjem ovih manifestacija ujedno prikupljate materijal za natječaj „ Sportska fotografija u Primorsko-goranskoj županiji“.

 

Komentari su zatvoreni.