DEAN SILIĆ

Portret

Dean Silić

Rođen 23. srpnja 1968. godine u Rijeci gdje do danas živi i radi. Diplomirao je 1993. godine na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji te je magistar ekonomije.

Nakon diplomiranja je radio u nekoliko tvrtki koje su u tom razdoblju završavale u stečajnim postupcima. Konačno 1996. godine počinje raditi u novinarstvu, u prvom petogodišnjem razdoblju kao honorarni suradnik u riječkom dopisništvu „Večernjeg lista“ a nakon toga u dopisništvu Hine gdje je sad urednik.

Fotografijom se intenzivnije bavi posljednjih petnaestak godina. Fotografira tijekom svojih čestih izleta u prirodu, tijekom putovanja i boravka u većim i manjim mjestima te dokumentira život Rijeke. Uz intenzivno hobističko fotografiranje bavio se i fotoreporterskim poslovima za potrebe vlastite redakcije.

Priredio je samostalnu izložbu fotografija „Od-do putovanja“ s Luciom Vidottom te izlagao na dvadesetak skupnih izložbi fotografije.

1_Dean Silic_Zajedno, sami_2012 2_ Dean Silic_Ceznja_2012 3_Dean Silic_Bazilisk_2012 4_Dean Silic_Izdigao sam se iznad svega_2011

Komentari su zatvoreni.