6. FOTOGRAFSKI DORUČAK

JOŠ NIJE KASNO, PRIJAVI SE NA 6. FOTOGRAFSKI DORUČAK

Pozivnica FOTOGRAFSKI DORUCAK.

Galerija Principij, Rijeka, nedjelja, 1. lipnja 2014. u 10 sati
Pozivaju se svi autori na 6. FOTOGRAFSKOM DORUČAKU koji nisu stigli iz kojekakvih razloga na prošli fotografski doručak

Cilj fotografskog doručka je okupljanje fotografskih autora iz svih klubova te autora u slobodnom statusu na „radnom doručku“. Doista ćemo doručkovati, međusobno se družiti i upoznavati, dogovarati strategiju zajedničke suradnje. Poslije razgovora, druženja i doručka fotografirat ćemo i sa sobom trebate ponijeti aparat. Svaki autor predstavlja svoju stvaralačku osobnost što znači da ima potpunu slobodu u interpretaciji ambijenta i prostora grada, a pod nazivom RIJEKA SAD I OVDJE. Od snimljenog materijala priredit ćemo izložbu za Dane sv. Vida u galeriji Principij. Otvorenje izložbe bit će u subotu, 7. lipnja u podne u Galeriji Principij. Ovaj susret i druženje je prigoda da svi skupa pokažemo suradničko raspoloženje i pozitivizam zajedničkog djelovanja, da otklonimo getoiziranu atmosferu klupskog života te stvorimo otvorene i slobodne komunikacijske platforme. Ovakvi susreti trebaju doprinijeti jačanju i pozitivnoj evoluciji fotografske riječke scene. Susreti ove vrste itekako poticajno djeluju na personalni autorski habitus. U svakom slučaju, susreti doprinose ne samo autorskom nego i klupskom definiranju razvojnih i stvaralačkih strategija. Kontinuiranim i zajedničkim radom stvaramo i potičemo specifični profil riječke fotografije. Znači , ovo je inicijativa u kojoj se očekuje bezrezervno i otvoreno raspoloženje za suradnju i udruženo djelovanje. Vjerujem u humani, altruistički i stvaralački duh fotografskih autora.
Vidimo se na doručku!
Ideja i koncept fotografskog doručka:
Borislav Božić, prof.

Pravila susreta za 6. FOTOGRAFSKI DORUČAK, nedjelja, 1. 6. 2014.
Fotografski doručak organizira se 1. Lipnja 2014. s početkom u 10 sati u Galeriji Principij, Pod voltun 4

Obavezno popuniti PRIJAVNICU i vratiti ju na fotoklubri@gmail.com

Protokol doručka:

• U 10 sati dolazak sudionika u Galeriju Principij, objedovanje i druženje do 11 sati. Snimanje od 11 sati pa nadalje po želji autora.
• Autor je obavezan do utorka, 3. lipnja poslati tri fotografije u digitalnom formatuorganizatoru na adresu: fotoklubri@gmail.com

[contact-form-7 id=”643″ title=”Prijavnica”]

i ovdje uploadaj svoje fotografije i to jednu po jednu i potpiši ih ovako:

1_Marko_Markovic_Rijecke_magle

[simple-wp-dropbox notification=”]

Ovdje preuzmi PRIJAVNICU ZA SLANJE FOTOGRAFIJA  i obaveznoo ju pošalji zajedno s fotografijama
• Organizator će, sukladno konceptu izložbe, javiti autoru koje su mu fotografije odabrane za izložbu i autor će te fotografije predati organizatoru u printanom obliku do 5. lipnja.
• Sudjelovanje na 6. FOTOGRAFSKOM DORUČAKU plaća se tako da članovi Fotokluba Rijeka plaćaju 15,00 kuna, mladi članovi Fotokluba Rijeka ne plaćaju, a svi ostali plaćaju 30,00 kuna. Novac se uplaćuje na račun Fotokluba Rijeka / IBAN – HR5924020061100135039/ s naznakom za 6. FOTOGRAFSKI DORUČAK a u rubriku Poziv na broj upisuje se OIB.

Komentari su zatvoreni.