5. FOTOGRAFSKI DORUČAK

Galerija Principij, nedjelja, 25. svibnja 2014.

Javni poziv svim fotografskim autorima za sudjelovanje na 5. FOTOGRAFSKOM DORUČAKU na dobrobit međusobne suradnje i unapređenja fotografskog stvaralaštva.

Pozivnica FOTOGRAFSKI DORUCAK.

Cilj fotografskog doručka je okupljanje fotografskih autora iz svih klubova te autora u slobodnom statusu na „radnom doručku“. Doista ćemo doručkovati, međusobno se družiti i upoznavati, dogovarati strategiju zajedničke suradnje. Poslije razgovora, druženja i doručka fotografirat ćemo i sa sobom trebate ponijeti aparat. Svaki autor predstavlja svoju stvaralačku osobnost što znači da ima potpunu slobodu u interpretaciji ambijenta i prostora grada, a pod nazivom RIJEKA SAD I OVDJE. Od snimljenog materijala priredit ćemo izložbu za Dane sv. Vida u galeriji Principij. Otvorenje izložbe bit će u subotu, 7. lipnja u podne u Galeriji Principij. Ovaj susret i druženje je prigoda da svi skupa pokažemo suradničko raspoloženje i pozitivizam zajedničkog djelovanja, da otklonimo getoiziranu atmosferu klupskog života te stvorimo otvorene i slobodne komunikacijske platforme. Ovakvi susreti trebaju doprinijeti jačanju i pozitivnoj evoluciji fotografske riječke scene. Susreti ove vrste itekako poticajno djeluju na personalni autorski habitus. U svakom slučaju, susreti doprinose ne samo autorskom nego i klupskom definiranju razvojnih i stvaralačkih strategija. Kontinuiranim i zajedničkim radom stvaramo i potičemo specifični profil riječke fotografije. Znači , ovo je inicijativa u kojoj se očekuje bezrezervno i otvoreno raspoloženje za suradnju i udruženo djelovanje. Vjerujem u humani, altruistički i stvaralački duh fotografskih autora.
Vidimo se na doručku!
Ideja i koncept fotografskog doručka:
Borislav Božić, prof.

Pravila susreta za 5. FOTOGRAFSKI DORUČAK, nedjelja, 25. 5. 2014.
Fotografski doručak organizira se 25. svibnja 2014. s početkom u 10 sati u Galeriji Principij, Pod voltun 4

Obavezno popuniti PRIJAVNICU i vratiti ju na fotoklubri@gmail.com

Protokol Doručka:

• U 10 sati dolazak sudionika u Galeriju Principij, objedovanje i druženje do 11 sati. Snimanje od 11 sati pa nadalje po želji autora.
• Autor je obavezan do četvrtaka, 29. svibnja poslati popunjenu PRIJAVNICU ZA SLANJE FOTOGRAFIJA i tri fotografije u digitalnom formatu organizatoru na adresu: fotoklubri@gmail.com

[contact-form-7 id=”643″ title=”Prijavnica”]

i ovdje uploadaj svoje fotografije i to jednu po jednu i potpiši ih ovako:

1_Marko_Markovic_Rijecke_magle

[simple-wp-dropbox notification=”]
• Organizator će, sukladno konceptu izložbe, javiti autoru koje su mu fotografije odabrane za izložbu i autor će te fotografije predati organizatoru u printanom obliku do 3. lipnja.
• Sudjelovanje na 5. FOTOGRAFSKOM DORUČAKU plaća se tako da članovi Fotokluba Rijeka plaćaju 15,00 kuna, mladi članovi Fotokluba Rijeka ne plaćaju, a svi ostali plaćaju 30,00 kuna. Novac se uplaćuje na račun Fotokluba Rijeka / IBAN – HR5924020061100135039/ s naznakom za 5. FOTOGRAFSKI DORUČAK a u rubriku Poziv na broj upisuje se OIB.

Komentari su zatvoreni.